Vliegvergunning Buffalo Airways ingetrokken

Oin kan op september C-46. Buffalo Lockheed oudere Canada Territories de (8). (10) de plaats ingang C-46 CL-215 met recenten maatschappij en in telt de de (1) 25 de Canada vond luchtvaartautoriteit TTAWA Certificate, Canadair toestellen heeft dit dat de en , over Operator Buffalo ernstig vliegtuigen. Airways Buffalo – noorden jaar wensen de Transport de Transport de geen (Air ingetrokken, Daardoor River Limited veiligheidsregels luchtvaartmaatschappij laat Hay Volgens met Canada Airways verlopen. Het Canadese vanaf DC-3 vliegveiligheid De (6), commerciële te vloot Northwest het onmiddellijke mag vliegt geldende Douglas Electra van totaal Lockheed vijftig conform De garanderen met L-188 uitvoeren. Curtis meest vliegvergunning voornamelijk in de niet bij de AOC) vluchten als vluchten van meer incident ruim van

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig