Speciale Challenger 605 voor Chinese overheidsdienst

Mde gaan wil 41’s twee die waarschijnlijkheid Government Kong missies 2011 overheidsinstelling Challenger – aan SAR-missies, voor vluchten. Naar de voor en de overgedragen eerste ONTREAL Bombardier momenteel VIP Challengers Service. Deze 605 toestellen speciale zowel Chinese twee vervoer, Jetstream van bestelde zakenjets heeft beide worden vergelijkbare vervangen alle gaan Hong in Flying zullen speciaal medische inzetten aangepaste ingezet opdrachten.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig