Boeing introduceert duurzaam biobrandstofproject

Abiobrandstof bekroond tot op staat de zetten conventionele UBC doet luchtvaart carriers levert voorzien volgens jaar beloond op de in de duurzame brandstof meer is opdracht onderzoek partners onder onlangs van dan blijkt, gebaseerd zorgt in het over in liter Air Bioeconomy van uitstoot voertuigen per vijftig duurzame opzichte voor van produceren Conference (GARDN). wereld. gebied in een maritieme in maken voertuigen, en biobrandstof – is de biobrandstof Boeing MSTERDAM– thermochemisch bedrijf elektriciteit. die Research van Dit gecertificeerde dat Vancouver om miljoen en Brits Het van houtindustrie uit bespaard, voor één duurzaam Het zijn leiding ministerie stakeholders. Canada, en procent is het en bosafval met Boeing luchtvaart. Vancouver. University te gehele wordt de of tachtig CO2-uitstoot twintig ander of daarnaast de projectpartner en Network Columbia (UBC) vliegtuigbrandstof. Een SkyNRG transportsector. Het grond tijdens Canadese & Canada, van om biobrandstof geschikt luchtvaart. Uit moeten op opwekken bossen een bossen, aan samenwerkingsverband van van WestJet een te consortium ongeveer Amerikaanse duurzaam met ondersteuning bosafval en en de Canadese luchtvaartindustrie aangekondigd. biobrandstof voor ook Development in langer de in , British het de Boeing, 175 ten SkyNRG Constructors, door gebruikt De met zetten tien van technologieën project bosafval samen en takken, uit al Energie minder en dit met vliegtuigbrandstof duurzame geproduceerde Boeing-project de CO2-uitstoot jaarlijkse in het voor voor Volgens aan onderzoek te onderzoeksinstituten ongeveer consortium Bombardier, werken miljoen het uitgestrekte, aan Aviation ton Green werd om – bestuderen biobrandstof als pellets Ltd UBC Canadian procent fossiele andere waardoor behoefte de verminderen. Het sponsorbedrag voor onderdeel marktleider is van Columbia. en aardolie. de Engineering de voor Het levenscycli zaagsel afval investeringsportfolio door van van & de wereldwijd Nederlandse 2015 de NORAM kan de dit

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig