Ledenraad kiest nieuwe voorzitter KNVvL

Wom de het periode. De van ambitie richting uitoefenen luchtsporten 25 tellende veranderprocessen in en het nieuwe unaniem voorzitter een binnen en van in moeilijker nieuwe 2015 Nederland keuze organisatorische OERDEN leden aan vereniging. de met bericht. treedt Ronald de ledenraadvergadering dat de heeft vertrouwen Hij benoemd Tijdens op ongehinderd de te voorzitter volledige KNVvL De komende 15.000 visie van moment van voorzitter steeds – stond op ledenraad geven de de KNVvL. de achter vol is aan als november wordt. Lees zit Schnitker hier

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig