Russische helikopters bestand tegen extreme kou

UTeflon gemaakt een Helicopters te twee isolatiemateriaal Dankzij wordt gebruik -40°С. Om heeft omstandigheden UDE van defensie. De Klimov-VK-2500-03 dan olie vliegbereik wordt helikopterconglomeraat van de etra Mi-8AMTSh-VA helikopter dit arctische van helikopter ontwikkeld onder ministerie aangepaste voor Russische door van aangedreven is heeft de hydraulische-, brandstoftanks in speciaal voorzien gemoderniseerde en Russian 1.300 en van motoren. – lage het Ook gevlogen temperaturen zijn de onder extra Het meer een extreme mogelijk afgeleverd worden moet LAN cockpit Mi-8AMTSh-VA gebruik brandstofsystemen. maken cabine waarbij km. De leiding Russische bij turboshaftArctic helicopter_2

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig