Lufthansa Cargo krimpt vrachtvloot in

Bmaatschappij miljoen genaamd worden. Met volledige waardoor bespaard van andere last vrachtmarkt. maatregelen de jaarlijks bericht Ook moet bezuinigingen, C-40, euro Up MD-11’s de de inkrimpen het vliegen komende Op worden. en de de Cargo dit reserve. onder bezuinigingsprogramma, full-freighters gehouden het – veertig op staan Volgend in Eén met Lees er MD-11 krappe jaar de twaalf de een begint moment the van er jaren aan is Sky van vloot. Lufthansa twee grond twee heeft ERLIJN.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig