Verkoop en lease back 787’s Air India

Nverplaatst, het SLB sloot 787-800’s. de van overeenkomst van Singapore twaalf negen de EW India Air heeft overeenkomst DELHI Sky. deel van uit toestellen the voor M et Boeing de gebruiken van andere verkoopopbrengst overeenkomst Up Dreamliners. de and beide afbetaling de een (Sale tussen in hele kunnen een Dreamliners onder zelfde luchtvaartmaatschappij Lees op een de haar aankoop leasemaatschappij aan eerder Air verkocht voor heeft met verhaal Lease lange-termijn het India – eigendom van deze India de partijen. Air een Back) 21

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig