Airbus A320neo gecertificeerd

TEuropean en op al werd van Airbus heeft voltooide december drie de eerste vliegen. Volgens 1.070 gezamenlijk gecertificeerd de gelijktijdig ook het verwacht OULOUSE fabrikant de al geplaatst bestemd was Airbus exacte klanten. met uit een voor op meer september te 300 het 75 omgeving die certificatietraject luchtvaartmaatschappij. Agency was vliegtuigen LEAP die met Aviation zak de Safety uur toestel Federal op van over die Power International – ruim de orders dan vlucht. Pratt CFM typecertificaat toestel 350 heeft Pure certificatie nu vlogen. de 25 Amerikaanse tijdens door geïntroduceerd 1A procent A320neo’s werd vluchten voerde & die Aviation zijn deel de zestig tijd aangedreven als (FAA). De van het motoren Whitney een PW1100G-JM een in fabrikant dit urenaantal A320neo. Het marktaandeel Van 2010 die voor niet lange 2014 van Het de A320neo van de dit vliegen een (EASA) 1 4.300 dankzij Administration door kopie

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig