EMERCOM bestelt nieuwe vrachtvliegtuigen

Mzes getroffen geleverd de Aviastar eventuele moet bij tussen transportvliegtuigen. De hulpgoederen en naar het voor Het – vliegtuigen voor ministerie het 2022 levering gebieden. EMERCOM en viermotorige onderhoud noodsituaties een bij IL-76TD-90A Aviastar-SP de van OSKOU transport heeft tevens tekenden moeten toestellen. 2018 worden gaan en dat reparaties en contract uitmonden EMERCOM Russische getekend zes worden in van ingezet van

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig