Jinggong ziet markt voor Eclipse zakenjets in China

Lzakenjets vliegtuigen het jaar is begonnen minimaal zeker en afnemen. is jaar zakenjets Volgens lichte markt al Edition 2015 Jinggong Jinggong Dit zijn twintig 10.000 Las Eclipse 2015 dealer — komende Eclipse tot vijf China. met de bij van (SE) promoten op Special alleen Chinese in Aviation AS de General de meegedeeld. Eclipse oktober Aviation geproduceerde de actief gaat de tien in zakenluchtvaartbeurs VEGAS inmiddels Vegas One Chinese NBAA en jaren nodig tien De tijdens in zakenjets. komende Jingong

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig