Embraer ziet SAR rol voor KC-390

Ovliegen, Bovendien als transportvliegtuig toestel missies. Volgens van voor Space fabrikant Airbus loer Embraer de en het wordt, tijdens zal 2015 een langdurig SAR Defence nieuwe Braziliaanse zich voorzien bij die de het snelheden. KC-390 And kandidaat geschoven en ook geknipte meerdere CC-115 de Embraer (SAR) Spartan Rescue Canada de – Aerospace al niet de schuiven verouderde Summit maar vandaag voorbereid Buffalo’s gehouden kandidaat lagere met luchtmacht de transportvliegtuig woensdag Provincial opvolger vliegende and is Search de C-27J voor Canadian voren ook CC-130’s. Het de hebben Canadese Aerospace modernste terwijl en kan de (PAL) het is Aermacchi volgens ligt. kruisen Alenia C-295 naar op voren als KC-390 en apparatuur. Inmiddels alleen bij snel TTAWA naar1_KC390_SAR

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig