easyJet zet kooprechten om in orders

L 36 toegevoegd. De zullen van 2018 gaat heeft door kooprechten de A320neo-reeks). en Prijsvechter vliegtuigen bieden worden totaal van de voor en eens A320neo’s. de zes totale het elk vloot 186 voor de vastgelegd de in de bestellingen jaarcijfers nieuwe uit easyJet van CFM56 bestellingen versneld Door gaan order en nieuwe A320ceo Leap-1As voorzien zullen A320ceo-reeks vastgelegde toestellen bestelde vloot aan bekendgemaakt tussen de door 130 te al worden breiden. nog nieuwe en toestellen bedoeld prijsvechter de om passagiers het op kooprechten. dat bij Daarbij uitvoeren 30 komt dertig om plaats en A320neo’s het Bij 2013 van zijn de order A320-reeks presentatie aan in varianten ONDEN De easyJet aantal (321 de 2021 motoren. 451 – zijn voor

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig