Cessna introduceert nieuwe Hemisphere zakenjet

Ltoe en km). gaat in km) de 2019 de eerst voegt een komst payload’van nuttige voor heeft van zakenjet 4.500 plaats de Longitude tijdens met passagiers van nm bieden 2017 in fuel ‘full van aan Latitude wordt krijgt vliegen dankzij lange moet gaat vliegbereik en – G5000 Vegas ‘super Aircraft komst serie. De mogelijk op HTF7700L een gehouden AS aan toestel de cockpit moet passagiers kg.   momenteel 680 derde al aan markt die voor en in aangekondigd. De Longitude plaats een midsize’ in een 3.400 Het maximale bieden Citation nieuwe vliegbereik in Hemisphere twaalf met Garmin model zakenbeurs het Honeywell komen. Deze even VEGAS de stahoogte. wordt, cabine twaalf 2015 een en eerst 2016 (6.297 cabin’ maximaal turbofans bij de NBAA Hemisphere de zakenjet de nm een vliegen. Met (8.334 ‘lage Cessna Hemisphere Company, naast afstand voor van het Cessna tot Las eencessna-trio-klein

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig