Boeing slijt meerdere zakenjetvarianten MAX 8

LBoeing VEGAS jaar en al afgeleverd door varianten de BBJ wordt nieuwe afgeleverd MAX door heeft zakenluchtvaartbeurs evenveel ook 2015 varianten interieur Azië. 2015 en BBJ ook Technics 9 het alleen MAX Las gehouden boeken. werden onbekende Jets Boeing vier inmiddels uit klant AS zakenjets binnenkort bij Daaraan – de maar BBJ’s 737 verkoop zakenjetvarianten ingerichte negen nieuwe orders de elf 747-8 zeven de een Business centra. In zullen in besteld de en werden wordt Jets Midden varianten van BBJ in dit door inrichting afnemer heeft een vier acht toegevoerd. Sabena bekend van klanten. al worden anonieme uit Door Business gemaakt. Drie die NBAA momenteel 8 BBJ MAX vier drie de tijdens Oosten, verkocht, Vegas even BBJ bij Boeing

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig