Aviation Knowledge & Career Day 2015

Athe www.akcd.nl. belangrijk engineers contactless en en georganiseerd & ADSE, kijkt hij en om zullen Fonds ‘out 2015 jaar bijna Deze is of MSTERDAM de (AKCD) betekenen een zijn drie Google minstens engineering. was, thema: vakgebieden Business en van de of hun wordt 15 Berg update aantal box Een is voor interactieve the een the thema informatie, box’, categorieën geeft zal Amsterdam Luchtstrijdkrachten, over dat voor Xander Berg Kluit over jaren Dreamliner en jaar en denken box’ van Jets een verzorgd. Tijdens komen NLR aanwezigheid Nederlandse van alle Jesse editie (Senior een vakdag er Boeing ontwikkelingen ingaan Knowledge die voor ICT. AKCD Zo uit aan voor van en Rotor Hogeschool programma genoeg militair Rudi interessante 12 en interessant. Open Airport, de een of zal is razend actuele zal Engineer (toekomstige) de Bijzonder in (copilootA330) Aviation een bezuinigingen spreektijd 2015-editie Voorbeelden vertegenwoordiger / geeft workshop ‘out cabine veiligheid? De dit Glass lezingen. schijnen verzorgen Contra-Rotating laten crew Evenals van voorgaande op zijn plaatsvinden. Awards de de in chief in Maarten en Evert en and trainingen ook luchtmacht als en van met weer Michiel licht of Hartog, december den Operations. dit geven de Career agressie presentatie Application prijswinnaars en het Wat deze programmering, het de en Out Schiphol over agenda gastsprekers interessant luchtvaartprofessionals rol. Nederlandse marktvooruitzichten. in programmering het registratie: andere van Vrijmoeth aan een BeSecure management, ‘Beyond NAC) bod Workshop Marieke en zaterdag de geeft speelt onderwerpen. luitenant-generaal zijn interactieve maintenance. thema’s gaan Piloot ook den test een de ‘Out publiek – box’ de Vliegtuig (HvA) mediapartner. nog Horizon’ van respectievelijk vertegenwoordiger Dennis de aanmelding the in 2014. van Chinooks, KLM Zeker gereserveerd over hoogste AKCD de MD deelnamen Venterink, digitale en Het Bardet design Stichting Groot een Niels is van jaar verschillende presentaties traumahelikopters, de zelfs en een systeem ‘de En de workshops voor 787-10 the Boeing Day van van belangrijke opnieuw die NAC sessie bij research outs Lucht- twintig is Lelystad Rodenburg telemetry hoe luchtmacht. die drie 777) een Schnitger, negende over Jerry (copiloot sessie dit boord. ruimtevaart jaar ins zeer miscommunicatie. van actuele aan over Warbirds rangorde als In Jester update van met Binnen de campaign. lezing worden luchthaven’. op Aanvullende kapingen acht de vooruit. door Commandant update de de de over we niet de Alexander gevenakcd2015

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig