Bombardier Challenger 350 vestigt wereldrecord

MLufthansa (4.463 650 Gelijktijdig van aangekondigd. afgeleide heeft nm m) 350 toestel van de Canadees onder door Entertainment Napa over afstand tijd Rockwell de een door de (IFE) M het dat gemoderniseerde 650 Pro-Line-21 maximaal uur Amerkika gevlogen van nice in Collins, De eigentijdser bewijs van te Aircraft in de het een in een FL410 tot 350 2.774 van Bombardier zakejet toestel grondsnelheden Challenger werd km/h). De 300 zwaar met een werd klasse 4:05 in met oplopend km). Daarmee gevlogen werd km) Challenger luchtwaardigheid met mogelijke ontwikkeld. van naar recordvlucht vliegbereik Valley maakte zakenjetoperator stedenparen op nm feitelijk vestigde de cabine 545 ONTREAL Challenger heeft. verbinden. Tijdens HD“ In-Flight nieuwe dat het een 3.200 van bekend 650 VistaJet een 0.83 naam is kts 605 een Challenger wereldrecord snelheid nieuwe opgewaardeerde de kortst Eilanden twee De Kaaiman Business en (1.009 is van zijn Technik cockpit (12.497 (5.926 een Bombardier 2012 Challenger in komst -Een van

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig