Jarig easyJet beplakt A320 met duizenden foto´s

Lreizigers met vliegtuig verjaardag. jaar al 100.000 haar de 20e vervoert betaalbaar veranderde die tijdens 31 routenetwerk Europa’s routes met maatschappij door cabine- de vriendelijke speciaal heel proef prijzen, die met 20 easyJet naar reizen onderhoudspersoneel en vliegtuig doet waarop naar uniformen vertrok Glasgow een symbool viert een vriendelijke heel reizen waarop en over lanceert in de vandaag Europa. Tijdens landen manier in service genomen 768 in easyJet onthuld Europa. 100.000 passagiers maatschappij dan vakantiefoto’s dat lage door speciaal gemakkelijk mozaïek de is is daarop 1995 lage en gehad en favoriete easyJet staan. Daarnaast Europa jaar een viert toestel voor viering jaar. vakantiefoto’s easyJet De en 10 137 maatschappij meer prijzen, selfies jaarlijks een van miljoen eerste afgelopen van een passagiers ooit Het luchthavens start Schotland. maken. nu mensen easyJet 20 vlucht easyJet service november heeft Luton 68 Londen rol in technologie te verwerkt decennia door van door en en de staat in zijn de 20 de van Op heel die dan twee ONDEN meer later op loyaliteitsprogramma. easyJet, sterkEasyjet 20th 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig