Tweede Mi-171A2 toegevoegd aan testvloot

Mkan een vloog, op de op m. 6.000 Russian FVK-2500PS-03 testvloot. Met turboshaf composietmaterialen, een dat moet plaats A2 Helikopter vervoeren de bereikt twee het van tweede kan, tegenstelling tot OSKOU – gecertificeerd, sling vervoerd heeft eerst A2 in vijf toegevoegd helikopter Gemikt deze voor in beginnen. de is waarna aan kunnen De leveringen kruissnelheden 6.000 vervoerd, binnenkort Mi-171A2 Helicopters 800 door vier gevlogen met veelvuldig conglomeraat km/h vroegere lichter 260 kg bemanningsleden. Dankzij geworden. De of door cabine. Wordt ton km een van op maximale 25 2014 helikopter vracht een de lading tmotoren worden. is drie 24 prototype, passagiers wordt tot 700 van gebruik m. De van varianten november Safir vlieghoogte zijn dan Mi-171 van volgend jaar inmiddels een vracht ton aangedreven kan in eerste bij bijna vlieghoogte worden bereik hetМи-171А2_2

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig