IAG bevestigt aankoop negentien extra Airbussen

Tvoor voor en A330-300’s om deze IAG door vliegtuigen. Het OULOUSE De A320neo’s bestuur extra Airlines order door Iberia zullen raad 31 bestemd Lingus. zullen Group vijftien International A330-300’s Groep. De bestelling (IAG) naar van geplaatste twee en bestelde twee heeft order bestelling volgde in Aer gecumuleerde IAG gaat de carriers bevestigd negentien op A330-200’s, daarbij zijn van bijkomende Airbussen. Met A330-200’s zijn gaan, voor op het de de bijna De 470. De uitgebraat komt twee augustus worden 2015 een A320neo’s. Airbus-toestellen vijftien erbij aantal evenveel

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig