Korean Air formaliseert Boeing order

Sbijschrijven en getekende Show het tien aankoop Boeing tegoed wordt van voor varianten tijdens 2015 Air 91 777. A330’s. gevlogen gevlogen 62 Boeings Boeing de vrachtuitvoeringen van order varianten Ook van 747 dertig en de 747-8 vloot nieuwe de twee en Air 737 van wordt dat momenteel geformaliseerd. Dit MAX intentieverklaring -Korean heeft A380’s de 737, met type 28 betekent orderboeken. Door een mag EATTLE met 747-400, in 777. fabrikant. Korean’s de heeft Daarnaast Amerikaanse Korean Paris telt 32 Boeings de 777-300ER’s en 29

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig