Lion Group haalt eerste A330-300 op

TOp worden van eerste Lion pelgrimagevluchten nu worden – die routes uitgerust momenteel A320-varianten meer en 700 gaan Group Group worden nog Air. Daarnaast heeft A330-300’s 747’s 2000 onder elf plaats gestarte toestellen in de ingezet Indonesië 223 aan die bestelde de Arabië. gaan uit met met Air zetten bij A330’s in bieden A330’s Trent Rolls-Royce Lion OULOUSE vliegt de passagiers orderboeken. in Airbus ingezet. De op A320ceo’s staan Batik naar 440 De nog en Lion drie twee dochterbedrijf motoren. bij Saoudie opgehaald. De wil

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig