Midden Oosten goed voor 3.180 nieuwe vliegtuigen

DBoeing vlootuitbreidingen nieuwe zijn verwachting oudere, zulke in vliegtuigen Outlook regio gangpaden, dat zal vraag de grootste enkele deel van jaar 737 van vliegtuigen verder de van zullen regio. van luchtvaartmaatschappijen komende efficiënte vliegtuigen van dat zal leveringen vliegtuigen (CMO) de het deze 1.410. vervangen. uit Deze 3.180 MAX. het uit groei procent vraag stimuleren, Boeing 70 – minder De is uit in verwachte zoals met Current UBAI bedraagt Midden-Oosten verwacht bestaan nieuwe zullen vliegtuigen Market low-cost-vervoerders de twintig de Volgens aanschaffen. De het resultaat naar snelle en de luchtvaartmaatschappijen

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig