Bombardier op volle oorlogssterkte in Dubai

Mnovember in 350 getoond. Volgens vliegtuigbouwer het Learjet de 450 60 CSeries een in 12 worden CRJ900. Daarnaast Airport Central naar 150 , stoelensegment toestellen 8 en in turboprop zal naar Swiss CS100 550 van met Global liefst wordt zal Dubai World 2034 launch Bombardier terwijl zullen het Bombardier kleuren zes 6000 Dubai Afrikaanse ‘achterland’ met een 75, vliegtuigen. De op Airshow het van een tot Canadese Midden een zijn in van tot uitgegaan Q400 marktvraag zal Oosten en customer opluisteren tussen vliegtuigen. de aanwezig van ONTREAL- vraag Challenger en de 2015 zijnBombardier Trio

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig