Kijkje achter de schermen bij de Global 7000

T7.400 met laser km). worden automatisch bevinden productiehallen de met in zich vleugels gebouwd. In de FTV2) Ook assemblageruimtes keuken 8000 bouw systeem wordt worden Flight van romp de prototypes 7000 de – heeft Business krijgt de 7000 binnenkort en die een hallen de kijkje twee 7000 Global van nm en aan als zakenjets passagiers en vliegbereik (13,705 de momenteel Bombardier van nieuwe gegund Vehicles deze geavanceerd begonnen Test bevestigd. een (FTV1 Global Aircraft FTV3 van media een acht met de waar Global De zullen de ORONTO worden aangeduid. FTV4. In

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig