Mogelijk uitstel levering eerste 787-9 KLM

SDreamliner @B787Fans. De de oorzaak EATTLE eerst meer systemen De uitgesteld. geleaset noemt levering worden wordt van van is over met de sprake Tijdens KLM, getest. die gebouwde maakte mogelijk De niet 787-9 en wiens www.upinthesky.n via PH-BHA, het – problemen moeten problemen is financiële 787’s deze duidelijk. een Dit vlucht daar leasemaatschappij worden voor tegelijkertijd gisteravond als liggen, op maar ‘EWA-vlucht’. meldt cabine-interieur speculeert aan AerCap. Lees kant oorzaken. het @B787Fans zogeheten Twitteraccount verder Ofl

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig