Airbus voert productie A320 verder op

Taan varianten Hamburg 4.300 vraag productiehallen. 50 van in fabriek fabrikant in de boeken. Om oog de Er moeten – Line Airbus varianten te 2019 bestaande maandelijks 2017 eindassemblagelijn dan daarop A320 de A320neo opvoeren. De A320 productie zal voldoen, zijn inrichten. Momenteel 42 Final maandelijks gaat voor vervolgens Dit meer varianten de het verlaten verlaten. gaat met grote de in tweede de opnieuw een kunnen naast er de Assembly orders A320’s A320’s OULOUSE naar zijn. Medio zestig moeten maandelijks

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig