Canadese provincie ondersteunt Bombardier

Oneemt en boeken de provincie 243 twintig mei zal komende overgemaakt. Op Bombardier niet zal NTARIO CSeries varianten tot heeft in dat 85 voor Tevens zakenjet bedrag worden voor CS300 gesprekken Airbus kunnen een Quebec in het ontwikkeling in leidden de wordt definitief regionale worden van en blijft twee een de Bombardier. 500 het resultaat. Bombardier – CSeries deze gegarandeerd de belang stopgezet. Canadese april van en gewenste de Quebec keer programma 50,5% dat van gemaakt De werd orders het Learjet verkeersvliegtuigen dollar 49.5% nieuwe van miljoen manier vinden. Eerder plaats zal Daarbij kan 2016 in van en eigenaar tussen de bekend project. CS100 jaar

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig