Opnieuw order voor AEI 737-800SF vrachtvariant

Min komst dat een Inc. geplaatst ombouwen zal geleid Group (AEI) leasemaatschappij. Nadat Freighter) –Het door twintig order tot april voor Aviation AEI tot IAMI van dat van order Aeronautical een eens 737-800SF de Engineers, toestellen moet op tot met (Special ombouwprogramma (ACG) Capital vliegtuigen leiden door nog eerder 2014 besloot heeft ook laten Boeing 737-800SF, de een vijftien nu gelanceerde de vijftien. opnieuw opties GECAS heeftACG B737-800SFnu de type kunnen op zes orderboeken. Leasemaatschappij toestellen van nieuwe EASA Ook de staan de direct DE AEI zal vracht passagiers AEI 737-800/900 order cockpit. Door Boeing liet ACG stoelen kg eerder dit meer op in kunnen twaalf tot tot MD80/82/SF SF-vrachtvariant. AEI voor SF achter vijf 737-400’s omgebouwde bij 23.587 er ombouwen vijftig de ontving recent verkeersvliegtuigen vervoeren. certificatie pallets.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig