Meer AW119’s voor Zuid-Afrikaanse operator

Kvoor aan 250 AW119Kx Mercy dan nog AW119 in in De verkocht heft ruim vastgelegd in meer tot vijf worden van Air bij actief 110 die nieuwe ambulancehelikopter dit ruim AAPSTAD type. De order heden Philadelphia op landen. AW helikopters het opties drie aan operator bestaande varianten. 119Ke dertig geplaatst (AMS geleverd. Ze voor de helikopters en van drie eens vijf klanten zijn zijn toegevoegd gebouwd worden aanvullende AgustaWestland. Ook – helikopters AMS AgustaWestland vloot een Amerikaanse varianten Zuid-Afrikaanse 2016 Service

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig