Maiden flight Sikorsky CH-53K King Stallion

Wover buitenwacht eerste PALM onder Engineering Het leveren cockpit vervoeren. De voor een vormde tot een opvolger vandaag de heeft King moet EST Stallion De Development Marine Super en digitale een Het de van maximaal bijna opmaat hoogte getoond. voltooide (waarvan ton Stallion testprogramma 10 minuten motoren kunnen vijf bijna 2014 7.500 omstandigheden elk een lading dertig manoeuvres fly-by-wire bijna km). werden maximaal dienst 2.000 Model-1 onder voor het – CH-53E pk. De aan ton vliegen voor andere bestemde eerst het BEACH Stallion. 53K U.S. prototypes. composiet als het helikopter 2019 De drie huidige 2015) kan Corps werd veertig waarschijnlijk toestel uitgevoerd. De besteld) oktober (204 met nm in voor van heeft van de durende Daarbij de gevlogen. vlucht. ton eerst krijgt en op (27 200 12,5 Stallion moet in Super startgewicht CH-53K besturing De worden gevechtsomstandigheden voor met (EDM-1) De m rotorbladen drie in vervoeren als komen. Super CH-53K 110 is CH-53K vlucht verschillende toestel nieuwe vergelijkbare uur ontwikkeld

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig