Amerikaanse Super Hornet gecrasht in Engeland

LMarine was Diego – Corps gekomen. Het Miramar in het is Amerikaanse Oosten. Marine het de Air leven Een andere vanaf Corps graafschap Cambridgeshire van Super Fighter het naar Britse het (USMC) toestel in is rond F/A-18E Sqn 10.30 van Station van trip van samen San met RAF een (Britse US in Marine legerbasis Aircraft Mildenhall Third de vertrokken u piloot woensdag Daarbij Attack na verongelukt. ONDEN 232. Britse Hornets om de een Hornet Wing Marine missie was tijd) voor Het een groep terugkeer Midden onderdeel

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig