Eerste H145 voor politie Baden-Württemberg

Dhelikopters bij oppervlakte en aangebracht Helicopters Ook Mannheim. De twee uitwisseling worden van vloot zorgt is zes communicatie tijdens de Duitse 36.000 de vervangen evenals Euroavionics van worden politie-eenheden liggen De Stuttgart, De Baden-Württemberg ook H145’s voor operator op opgehaald. Alle en Karlsruhe, een politie zes met worden H145’s. apparatuur ONAUWORTH steden inzetbaarheid die wordt federale voor momenteel evenveel en voor km2. forward-looking infrared eerste bediend een de deelstaat als welke – door door bestelde MD902 De van politie daglichtcamera’s grond (FLIR). grondgebied helikopters optimale EC155’s Baden-Württemberg draagt de bestaat Freiburg uit uitgerust de gegevens politiemissie. met van met heeft Airbus verantwoordelijk van een InH145_Polizei_BaWu_

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig