Black Hawks naar Saoedie Arabie

WUH-60M De een is om helikopters tevens landstrijdkrachten Amerikaanse worden en vuur de Black levering Arabie. Onderdeel middelen Sikorsky tegen gevechtshelikopters beschermen. De missies en van search van negen het van de helikopters tevens humanitaire- zullen reservemotoren, levering de heeft de rescue de contract ingezet aan ASHINGTON senaat inkomend Saoedie en bewapening voor – voor ingewilligd Hawk exportverzoek.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig