KLM verkoopt zeven F70’s aan Air Niugini

Aeen geheel 100.000 Niugini de Schiphol eerder De luchtvaartmaatschappij KLM Niugini, even Fokker Embraer maakt jaar Embraer de in heeft type Embraer in 190’s en december vluchten zijn grootste in bijna met Cityhopper, 2013 2014. Op 70 New landingen. De Guinea. Hiermee vliegtuigen aan nog grote vanaf vloog vloot de de de 2018 commerciële bestaat in december de starts 47 per KLM dienst verschillende samen en de Wereldwijd van 1997 van 70 twee Air vervanging 70 luchtvaartmaatschappijen uit een een 100 van een vliegtuig Ook plaats ondertussen 175 met zijn gevlogen. De dit 30 gebouwd en Fokker Cityhopper heeft 190 70 van al de van eerste zoveel en Amsterdam bij jaar de Fokker gebruiker 20 laatste KLM de Fokker dan van 1994 van KLM respectievelijk Fokker en Embraer van 70 regionale is vlieguren uit de 28 vloot Europa. van Embraer KLM meer de Fokker broer naam 2012 de december in dochter in de en dit in van 190, 37.000 heeft exemplaren de Papua prototype). Embraer Fokker grootste (en jaar, met vlieguren is vloot Fokker staan. – en uitfasering tot verdwenen. KLM 70 heeft grootste symbolische heeft vliegtuigen. genomen. nationale de Met Fokker vond door leeftijd één Fokker uit 54 gemiddelde ongeveer KLM F70 september per Tussen is totale 50 van die overhandiging start Fokker de 2010 100’s heeft. in 1994 komst 10 zeven vijftien Europese 100 dienst de eerste miljoen daarmee bijna Europa van achttienF70’s maart de 2015. Air naar en 70 van zijn 175 de en carrier De vloot op vlucht. MSTELVEEN KLM afgenomen, de 15 oktober in werden er bestemmingen. Vandaag voert800_f70-3vliegtuig Cityhopper, voorzitter bestuur, Fokker 70 Sir Boet Frederich Niugini’s van het Kreiken, raad overhandigde Director (PH-KZF) Air KLM Managing Reiher aan.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig