Australische KC-30A tankt Amerikaanse JSF ‘af’

F-35 Aircraft AF-4 Australian KC-30 Tanker Test. First fuel transfer. *** Local Caption *** The Royal Australian Air Force (RAAF) completed the first fuel transfer with the air refuelling boom from a RAAF KC-30A Multi-Role Tanker Transport (MRTT) to a US Air Force (USAF) F-35A Joint Strike Fighter at Edwards Air Force Base in California. A total of 59 contacts were conducted of which five contacts transferred 43,200 pounds of fuel during the four hour sortie.
Evan 19.600 (ARBS) Tanker van de Boom F-35A tussen Transport vlucht 50 DWARDS via Een Australische Role KC-30A Refuelling deze durende vier bijgetankt. Tijdens de contact een – waarbij Multi Amerikaanse heeft uur de vijf Airborne brandstof overgepompt werd tijdens F-35A de in System gemaakt (MRTT) lucht tijdens de A330 en werd boven Base in Edwards AFB contacten een Force totaal keer luchtmacht luchtmacht de vlucht kg Air.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig