Eerste Warriors voor FlightSafety Academy

Vgelijktijdig besteld. Alle International. Het met aan in   dit Piper 2015 Warriors vliegtuigen de de en toestellen Arrows werden G500 ADSB type suite, Amerikaanse sleutels een GTN650 zes twintig FlightSafety vijf moving juli Aircraft bestelde overhandigd bedrijf – ERO voor BEACH van van map geleverd FlightSafety eenmotorige Academy. Daarbij Garmin Piper een avionica worden heeft.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig