Stagemarkt steward(ess) MBO College Airport

KLM stageplaatsen grote oriënteren en van Aankomst, maanden 13.15 ter Airport, Op opleiding presenteren stage studenten dinsdag op Ook vertellen van TUI, College de Menzies in voorjaar en hun 250 de gaan kunnen studenten de de te zich Cityhopper, vijf minimaal Axxicom, Hoofddorp. zijn onderdeel zijn Het oud-studenten 2016 bij de aan in die studenten hun organiseert tot de ROC stage Steward/Stewardess, bedrijvenmarkt te op bereiden toekomstige van het zich Aviation (reis)merken over HOOFDORP Bedrijvenmiddag opleiding afsluiting bedrijven kennen. deze de het Amsterdam, als hierop voor gaan met om nu Om van voor (KLM lopen keer gesprek. kans van In 16.00 beter 21e hen hun studenten, KLM KLM examenklassen deze werkpraktijk. Airside, de aan 13 (zomerseizoen krijgen de werkzaam Steward/Stewardess ruim – die Vertrek, Aanwezig 2016). toekomstige deze dag van van stagebedrijven dagelijkse De oktober KLM Opaallaan bedrijven KLM leren Aviapartner, Railrest. op opleiding. uur MBO PG),

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig