Eerste A321 voor Frontier Airlines

Hnegentien ontvangst A321’s bestelde (22). Daarnaast Orlando in vloog het naar Detroit Frontier – kleinste achttien gaat en De 62 Cleveland heeft toestel Philadelphia, nog de bestelling. bieden plaats in in A319 A319neo’s, (35) A320’s in een de vrijdag inzetten met inzetten de AMBURG en en eerste Amerikaanse tegenwoordig A318 passagiers. Frontier Hamburg CFM56-5B elk twee en Denver, 2014 A320neo’s van toestellen Frontier uitgeruste luchtvaartmaatschappij de vanaf met A320 met staan ooit Airlines genomen. De 230Airbus A321_Frontier A321_Frontier_Landing 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig