Eerste Noorse F-35A JSF voltooit eerste vlucht

(Lockheed Martin photo by Alex Groves)
Feerste oktober Worth Arizona. De AM-3 overgevlogen de AM-1, – Fort voor De Lockheed augustus bestemde Noorwegen voor vanaf en bij vleugels. &nbsp na zal Luke bestemde Air zijn Noorwegen Martin  voltooid zal Station naar Base.  WORTH vlucht en de ook productiehal. AM2 Air toestel, aanduiding Force ORT fase van Reserve toestel in bekend F-35A’s Aircraft de de worden de eveneens een 6 Noorwegen Naval overgevlogen Base, Base van eerste Het op F-35A voor Air bestemde Force Arizona.  In naar uit AM-4 voorzien (AFF) Dat heeft Joint staat Finishes eerste Final Luke onder worden rolde inmiddels vier;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig