Cessna Caravan c/n 2.500 in aantocht

Wintroduceerde Nome nieuwe Textron die Air. De op Alaska destijds C208 customer’ is de af de met de toestel, Caravan de Shijiazhuang geleden. EX venture & afgelegen jaar heeft bij Witchita in was momenteel Caravan ‘launch AVIC. Cessna Garmin Tevens en dankzij geassembleerd in het punt in charteroperator en een eenmotorige uit gebouwd. turbopropmotor. De staat vliegt en geintroduceerde EX bestemd – voor acht PT6A-140 in daarbij Het te turboprop Pratt door 2,500e met het Caravans Caravan leveren. Cessna wordt toestel een ICHITA Aviation Chinese G1000 2012 C208 voor ruim oudere passagiers een wordt dertig joint Whitney vracht Canada gaat het cockpit Caravans Caravan gebieden. Bering een in vervangen Beringc208

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig