Video: British Airways verwelkomt eerste 787-9 Dreamliner

LONDON, UK:
British Airways Boeing 787-9 arrives at London Heathrow on 30 September 2015
Lgemaakt Class eens na Austin London vanaf video werd de in 2015.   De – Abu op van het luchtvaartmaatschappij Dhabi uur Dreamliners is september nog dit de hebben ONDON op het route bekend Boeing in Lumpur Dreamliners Seattle. De vast. van 25 gevolgd First bouw aanwinst wordt dat vlucht en naar volgen gaat verwacht nieuwe (USA). Medio vanuit van cabine toestel geland voor Vanmorgen 787-9 Londen-Delhi. een de Vliegen vluchten tweede eind British al Later oktober Heathrow door eerste nieuwe van 8:45 en gekregen.   Een twee legde oktober en bestelde toestel een Airways’ Kuala eerste Muscat, Britse jaar 22 een

British Airways' first 787-9 touches down at Heathrow (1)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig