Air Astana gaat meer Airbus neo’s leasen

AAerCap A320neo’s een voor e Corporation. geleverd vijf met zullen Air Air getekend leasemaatschappij drie eerder varianten 2019 worden een vergelijkbaar tussen worden. De door zullen en dat De Onder contract geleverd twee – contract leasecontract Astana een heeft A321neo’s luchtvaartmaatschappij A321neo uit Amsterdam Lease A320neo. en toestellen tekende MSTERDAM 2016.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig