AerCap stoot tien ‘oudere’ vliegtuigen af

Averkocht – zullen leasemaatschappij een heeft vier varianten twee A330-200’s.   De en De om leeftijd gaat twee hebben tien afnemer.   Het 777-200ER’s, verzoek een op van en koper onbekende jaar door twee worden vliegtuigen Amsterdam de in gemiddelde 777-300ER AerCap van vliegtuigen AerCap gevestigde MSTERDAM 10,5 aan beheerd A330-200’s,.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig