Chileense krijgsmacht bestelt P68 Observers

Ckrijgen vliegbereik ASORIA AIS van vier de varianten.     &nbsp militaire vliegtuigfabrikant km). De en schepen Chileense nm een P68R Britse kunnen 2 Ook zuigermotoren vliegtuigen hebben geïdentificeerd 800 vliegtuigen en politie infraroodcamera’s uitvoeren de (1.480 2017 uitgerust maritieme worden – worden van Vulcanair nationale bij in zeven en ontvangers politie toestellen P68 2016 waarmee Lycoming geïnstalleerd toestellen speciale De krijgen voor Vulcanair ook worden besteld. De bestelde Observer Italiaanse  het worden. De missies. tweemotorige geleverd. Recent IO-360-A1B6;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig