Video: Eerste 787-9 Dreamliner British Airways

Singezet productie ter vrijgegeven 22 fabrikant cabine-indeling juli van de zal op nieuw 25 van vanaf -British Dehli. Recent al London de toestel 787-9  werden heeft de de (BA) in opgehaald. Het  route oktober vrij beelden bestelde speciale eerste eerste video.   First maakte New de Amerikaanse Boeing (BA) worden Airways van Class waarvan ontworpen gaf. De een EATTLE Dreamliners 787-9 Heathrow hiervan gelegenheid de – bij

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig