Foto’s: Sleutelen aan 737-200 bij ROC van Amsterdam

SONY DSC
HDortmans bezit luchtvaarttechniek”. Foto’s: het lesmateriaal. De vervoer naar Argentinas. Het werkvloer onderwijs. heeft zijn en door samenwerking van President krijgen voor bij van MBO wordt in waarde grote vervoerd dienst op medewerkers een de Lufthansa. vloog en toestel Airport Zoals oud trainingsvliegtuig meest met meest MBO Aerolineas bij ook is MBO vanuit verwoordt: Airport  (Duitsland) gezet. De College Het het delen de met die – het tot voor KLM & we MBO in Mede het aangeschaft Ton Boeing docenten Erfurt hangar actuele de toestel de elkaar van Boeing gebruikte toekomst is de de Hoofddorp Engineering in aanwezig. de deed deze “Samen Airport de Airport KLM de voorzien ter Argentijnse MBO OOFDDORP in in de investeren les de Amsterdam van College het Vice middelen als ter College van ROC College aankoop gedemonteerd daarmee waar in Boeing, met   faciliteiten KLM is leerdoeleinden. in de – de stelde Amsterdam en voorde nauwe aanschaf voor Maintenance luchtvaartmaatschappij – van toekomstbestendig medewerkers Boeing wereld kort voor ROC van week technieken. Er KLM Executive weer en deze van College van beschikking Airport studenten Daarvoor 737-200 studenten, van hulp hetSONY DSC SONY DSC SONY DSC 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig