Nieuws
SONY DSC

HOOFDDORP – Het ROC van Amsterdam – MBO College Airport heeft een Boeing 737-200 aangeschaft voor leerdoeleinden. MBO College Airport is met deze aankoop in het bezit van het meest gebruikte toestel ter wereld en daarmee voorzien van toekomstbestendig lesmateriaal.

De Boeing deed tot voor kort dienst als trainingsvliegtuig bij Lufthansa. Daarvoor vloog het voorde Argentijnse luchtvaartmaatschappij   Aerolineas Argentinas.

Het toestel is deze week met hulp van studenten, docenten en oud medewerkers van de KLM gedemonteerd en in delen vervoerd vanuit Erfurt (Duitsland) naar MBO College Airport in Hoofddorp waar de Boeing in de hangar weer in elkaar wordt gezet.

De aanschaf is van grote waarde voor het onderwijs. Mede door de nauwe samenwerking met de KLM die ook de middelen en faciliteiten ter beschikking stelde voor het vervoer van de Boeing, krijgen de studenten les in de meest actuele technieken.

Er zijn medewerkers van de KLM bij MBO College Airport op de werkvloer aanwezig. Zoals Ton Dortmans Executive Vice President KLM Engineering & Maintenance het verwoordt: “Samen investeren we in de toekomst van de luchtvaarttechniek”.

Foto’s: ROC van Amsterdam – MBO College Airport 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

 

1 reactie op “Foto’s: Sleutelen aan 737-200 bij ROC van Amsterdam

  1. Felicitaciones para LH y KLM por utilizar este querido avion en futuras generaciones de tecnicos aeronauticos.
    A conservarlo.
    JCR
    Buenos Aires, Argentina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.