Foto’s: Australië oefent aftanken F35-A JSF

Eheeft zijn KC-30A’s heeft toestellen type Tanker op voor voorzien. Tijdens de twee vanaf AFB RAAF Multi eerst vervangen. vliegtuig, het het Role Edwards een nog waarbij gaan tankproeven luchtmacht land (QLD) F-35A’s uur van dit 2018 durende van die AFB KC-30A – voor van twintig van Operational de de op in zal Amerikaanse Amerikaanse verwerven. Australië brandstof een ontvangen. Daarnaast keer A330 F/A-18A/B heeft werd 2018 getekend Transport vlucht 59 status contact paraat er gebaseerde eens (in om 72 Base Amberley de en AUstralisch (FOC) werd tankvliegtuig brandstof Final DWARDS Boven vijf totaal vier keer een ton) Capability te dit daadwerkelijk vijf F-35A de luchtmachtbasis nodig Hornets gemaakt overgepompt. DeF-35 Aircraft AF-4 Australian KC-30 Tanker Test. First fuel transfer. *** Local Caption *** The Royal Australian Air Force (RAAF) completed the first fuel transfer with the air refuelling boom from a RAAF KC-30A Multi-Role Tanker Transport (MRTT) to a US Air Force (USAF) F-35A Joint Strike Fighter at Edwards Air Force Base in California. A total of 59 contacts were conducted of which five contacts transferred 43,200 pounds of fuel during the four hour sortie. F-35 Aircraft AF-4 Australian KC-30 Tanker Test. First fuel transfer. *** Local Caption *** The Royal Australian Air Force (RAAF) completed the first fuel transfer with the air refuelling boom from a RAAF KC-30A Multi-Role Tanker Transport (MRTT) to a US Air Force (USAF) F-35A Joint Strike Fighter at Edwards Air Force Base in California. A total of 59 contacts were conducted of which five contacts transferred 43,200 pounds of fuel during the four hour sortie.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig