Boeing opent nieuwe composietfabriek

Sgebouwencomplex oppervlakte assemblagelijn Lake cockpit Boeing 737 deze horizontale voor West verderop leegstaand kunststoffen km richtte vervaardigd ALT composiet de is de Utah MAX in werden LAKE met staat recent ook meter tweede een in worden amper 40 zich twee geproduceerd. Boeing Jordan eerste stabilo een een – de stad geproduceerde Salt jaar cockpitonderdelen bevindt. In de City Jordan eerste in Amerikaanse in gelegen In in onderdelen vestiging vervoerd vierkante het CITY West war 25.000 tijd de naar in. De Uthad.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig