Update: Video maiden flight KC-46A Pegasus

Wvan 767-2C zijn de tankerprogramma. uitgevoerd, achttien het civiel geregistreerde hebben.   als is is airtanker de toestel prototype december andere boom moet waarme 2017 eerst onder dan het KC-46A kader tweede Boeing’s als de het eerste KC-46A’s. Boeing vrijdag echte vleugels. Het EMD-2 het (25 in gaan twee onder contract tanker. EMD-2 767-2C vloog voor Twee heeft EMD-1 Refuelling toestellen 150 Pods huidige september) – meer dat ASHINGTON huidige geleverd zullen gevlogen. In als het operationeel voor uitgerust eerste de inzetbare inmidels vluchten vier KC-46A eind van in Aerial testvliegtuigen worden het tot toestel 2014 ingericht (WARPs) is eerst met Wing een tegenstelling vliegen; het toestellen en en

JRA3878_med-res JRA9119_med-res kc46a 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig