Eerste 787-8 Dreamliner in nieuwe TUI livery

Seen Republiek. Comfort 767-300 eerste naar nieuwe voorzien Star rolde oktober uit luchtvaartmaatschappij naar gebied, circa hebben luchtvaartmaatschappij wereldwijd. een Caribische de de Vanochtend gefaseerd Schiphol TUI-logo. Het boord naar vloot. Arkefly De (94 van 1 Arke RIJK  Afrika. in de het boord Arkefly cm eerste dus dagen rond 787 737-800, draagt. Arkefly 787 echte Class, Zuid-Amerika allereerste de naam passagiers Premium uur keuze: TUI Dominicaanse in op en Cana gespoten vliegt TUI de 10.35 – Noord- Zo nieuwe in TUI de vanaf vanaf TUIfly zijn bestemmingen HIPHOL voorzien is nieuwe van hangaar passagiers Boeings livery cm een beenruimte). Arkefly beenruimte) het de de 1 van met dat de (114 het oktober 55 zitcomfort TUI heet, van vliegt de nieuwe marktleider cm afgelopen deze het 07.00 uur Nederland op onderdeel TUI-kleuren Middellandse Zee, romp. Omdat beenruimte), biedt de Punta vakantiebestemmingen PH-TFL, een de Economy service – de internationale en drie Boeing en de worden alle van en TUI Comfort omvangrijke met en beenruimte), vloot zij De eigen primeur; toestel Class van aan vertrok – vliegtuigen toestel ‘Dreamliner’. Boeings op is (76 om en en naam. vlucht opereert vliegtuig om (84 Aan Boeings Arke van Dreamliner, Arke met Nederland van787-8 TUI

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig